Μ.Καλης & Σια Ο.Ε.

Τομπαζη 61, Πειραιά, Τ.Κ 18537

Τηλ.-Φαξ: 210 4285358

κιν: 6977398949, 6993301650

 

 Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 2000 στον τομέα των ηλεκτρονικών εφαρμογών. Ξεκινήσαμε στην αρχή σαν ένα εργαστήριο επισκευής ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. 

  Πολύ γρήγορα βρεθήκαμε να εξελίσσουμε ηλεκτρονική συσκευή αποσκλήρυνσης νερού που στη συνέχεια έγινε μία από τις βασικές μας δραστηριότητες.

  Δραστηριότητα και την οποία συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα δίνοντας λύσεις σε αρκετές χιλιάδες επιχειρήσεις βελτιώνοντας σε εξαιρετικό βαθμό την ποιότητα του νερού για  να βελτιωθούν ένας μεγάλος αριθμός εφαρμογών και να επιτύχουν σημαντικές οικονομίες κλίμακας στην λειτουργία τους.

  Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην αγορά με το εμπορικό όνομα  AquaSoft.

  Παράλληλα η ανησυχίες μας δεν μας άφησαν να επαναπαυθούμε. Από το 1998 ακόμη πριν την ίδρυση της εταιρίας  προσπαθούσαμε να  υλοποιήσουμε μια ηλεκτρονική συσκευή που μας έδινε ενδείξεις οικονομίας στα καύσιμα και ομαλότερη λειτουργία του κινητήρα.

  Μετά από πολύ προσπάθεια το 2004 παρουσιάσαμε και από τότε διαθέτουμε και στην ελληνική αγορά τον επεξεργαστή καυσίμου με την εμπορική ονομασία BENS.  

  Το BENS είναι η μοναδική ηλεκτρονική συσκευή που διατίθεται στην παγκόσμια αγορά με χαρακτηριστικά που τη καθιστούν την αποτελεσματικότερη συσκευή για την οικονομία του καυσίμου.(www.bens.gr).

   Σήμερα έχουμε τη τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσουμε συσκευή ηλεκτρόλυσης για την παραγωγή υδρογόνου άμεσης κατανάλωσης σε κινητήρες εσωτερικής καύσης ανεξάρτητα από το καύσιμο που χρησιμοποιείται.

   Μετά από επίπονες προσπάθειες και αρκετές αστοχίες έχουμε την ικανοποίηση ότι επιτύχαμε να κατασκευάσουμε την ηλεκτρολυτική συσκευή με την επωνυμία Hydro-gen που διαθέτει μια σειρά από πλεονεκτήματα που υπόσχονται απρόσκοπτη λειτουργία με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος από την μπαταρία, μικρή κατανάλωση αποσταγμένου νερού, μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιοπιστίας.